2.4.2016

Helpot ombre-kynnet


Kynsilakka täydentää kokonaisuuden ja saa ulkonäön näyttämään viimeistellyltä. Toisinaan kynsien lakkaaminen on kuitenkin aikaa vievää ja vaatii vakaata kättä. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin lakka kynsinauhoissa tai lakkaamisprosessi, joka vie ikuisuuden. 

Taannoin marenkia mutustellessa sainkin päähäni haluavani marenkiset ombre-kynnet. Aiemmin olen kokeillut liukuvärjäystä lakkaamalla ensin koko kynnen, jonka jälkeen kärjet viimeistellään toisella värillä. 
Prosessi vie aikaa, eikä lopputuloskaan aina ole niin onnistunut, joten päädyin kokeilemaan liukuvärjäystä sienellä. 

Värjäämiseen käy mikä tahansa pieni meikkisienen pala tai tähän tarkoitukseen ostettavissa olevat sienet. Omani ovat Dependiltä, ja kuusikulmaisen muodon ansiosta niitä voi käyttää useita kertoja. 

Aloitin lakkaamalla kynnet valkoisiksi, jolloin sain tasavärisen pohjan. Tämän jälkeen levitetään sienen avulla haluamat ombre-värit. 
Kynsilakkaa laitetaan raitana suoraan sieneen, omaani tuli vaaleanpunaista ja kimalletta. Tämän jälkeen sieni vain painetaan tai töpötellään kynteen, ja värjäys valmis! Tasapintaisen lopputuloksen saamiseksi kannattaa vielä levittää päällyslakka. 
Helppoa ja nopeaa! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!