19.3.2016

MAC Studio Fix Fluid meikkivoide & Prep + Prime pohjustusvoide"Sen oikean" meikkivoiteen etsiminen tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Uutuuksia ilmestyy tuon tuosta niin markettien kuin kosmetiikkakauppojen hyllyille toinen toistaan upeampia lopputuloksia lupaillen. Hinnat vaihtelevat huomattavasti, eikä korkea hinta aina ole erinomaisuuden tae. 
Olen monesti ostanut markettituotteita, jotka ovat päihittäneet huippubrändit, ja usein olenkin päätynyt markettiin Lancômen hyllyvälin sijaan. 

En kuitenkaan voinut vastustaa MACin pienen pientä aluetta, joka oli ilmestynyt Stockmannin tiloihin ja päätinkin kokeilla onneani.
Myyjän kanssa etsimme tuotteen, joka soveltuu ihotyypilleni ja vastaa toiveitani. Päädyimme Studio Fixiin, joka on pitkäkestoinen, peittävä ja mattaisen lopputuloksen antava nestemäinen meikkivoide.  


Plussat

- Erityistä plussaa peittävyydestä, jolloin kerroksia riittää yksi

- Levitys kostealla meikkisienellä helppoa ja nopeaa

- Kuivuu iholla nopeasti levityksen jälkeen

- Pysyy virheettömänä koko päivän

- Toisinaan nauraa röhötän paljon päivän aikana, jolloin meikkivoiteilla on tapana pakkautua hymyjuonteisiin - Studio Fix ei pakkaudu, joten lisää iloisia päiviä edessä


Miinukset

- Purkissa ei ole pumppua, jolloin voiteen joutuu kaivamaan lastalla 

- Hinta, joka ei ole markettitasoa, mutta moneen muuhun "huippubrändiin" verrattuna edullinenMeikkivoiteen yhteydessä ostin myös Prep + Prime pohjustusvoiteen, joka tosiaankin on mainitsemisen arvoinen! En ole aiemmin törmännyt niin nopeasti imeytyvään primeriin, kuin MACin tuote. Heti levityksen jälkeen se häviää kirjaimellisesti ihoon, eikä imeytymistä tarvitse odotella. Prep + Prime lupailee ihon pienten virheiden peittämistä ja mattapintaista lopputulosta koko päiväksi. Peittävyydestä en ole niin varma, mutta mattapintainen lopputulos piti ehdottomasti paikkansa. 

Kaiken kaikkiaan suosittelen molempia tuotteita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!