13.12.2015

MÁDARA kirkastava kuorintanaamioOlen täysin hurahtanut erilaisiin kuorintanaamioihin ja niiden vaikutuksiin. Ajanpuutteen ja toki hinnaston vuoksi käyn harvemmin kosmetologilla ja olenkin etsinyt ratkaisuja, joita on helppo toteuttaa kotona.
Käytän pääsääntöisesti kahta eri kuorintanaamiota, Juice beautyä, josta olen kirjoittanut aiemmin ja ohessa esiteltävää Mádaran kirkastavaa kuorintanaamiota. Molemmat toimivat luonnon omilla hedelmähapoilla ja ainoa ero tuotteiden välillä, jonka itse huomaan on tehokkuus ja hinta. 
Molemmat ovat hyviä, mutta koen Mádaran olevan hieman hellempi iholle ja näin talviaikaan suosittelisinkin käyttämään mielummin sitä. Kuorintanaamion hinta on 20-30 euron välillä, joten se on myös edullisempi kuin Juice beauty. Mádaran omilla nettisivuilla on myös toisinaan -40% yhden päivän alennuksia, jolloin onkin hyvä hetki kokeilla uusia tuotteita edullisemmin.   

Käyttö

Mádaran naamio levitetään puhdistetulle iholle 10 minuutin ajaksi, jonka jälkeen se pestään pois. Iho saattaa punoittaa naamion aikana ja hieman jälkeenkin, tämä kuitenkin osoittaa vain tuotteen toimivuuden ja on merkki verenkierron vilkastumisesta. 
Naamio syväpuhdistaa ja heleyttää sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa. Naamio auttaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa, joten naamion jälkeen kannattaakin käyttää erittäin kosteuttavia voiteita. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!