27.11.2015

The Wet Brush - parempi kuin Tangle Teezer!


Muistan vieläkin päivän, kun kuuluisa Tangle Teezer rantautui Suomeen ja luin siitä hurmiotuneena. Vihdoinkin harja, joka selvittäisi raidoitetut takkuni suihkun jälkeen! Ajattelin "no more tears", kuten lapsille suunnatuissa shamppoissa on tapana lukea ja aluksi harja pitikin lupauksensa ja olin täysin myyty omasta pinkistä ihmeestäni.

...Kunnes se päivä koitti, kun harja alkoi lennellä villinä joka kerta, kun selvittelin hiuksiani. Se ei vaan kerta kaikkiaan pysynyt kädessä, kun takut olivat tiukassa mytyssä ja otteen piti olla lujasti kiinni harjassa. Harja sinällään on muotoiltu käteen sopivaksi, mutta jostain syystä en päässyt sinuiksi sen kanssa. Nykyään harja toimisikin parhaiten vauvan helistimenä, sillä kaikesta lentelystä kovia kokeneen harjan sisällä on rikkoutuneita muovinpalasia. 

Tangle Teezerin lentelyyn kyllästyneenä lähdinkin etsimään uutta ratkaisua, joka löytyi Hair Storesta. The Wet Brush on vertaansa vailla ja se soveltuu kosteisiin ja kuiviin hiuksiin, niin lapsille kuin aikuisille. Se selvittää hiukset kädenkäänteessä jopa paremmin kuin Tangle Teezer. Sen pidemmät piikit uppoutuvat tyveen paremmin ja selvittävät hiukset nopeammin. Ja täytyy myös antaa erikseen tunnustusta harjan pintaan, joka on nimenomaan suunniteltu siten, ettei se ole liukas kädessä ja lähde lentoon kesken harjauksen.    

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!