11.9.2015

Make Up Store Foundation Brush 401


Etsin jatkuvasti uusia ja itselleni sopivia meikkejä ja tarvikkeita, jotka yhdessä saavat aikaan täydellisen lopputuloksen. Oikean meikkivoiteen löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty puhumattakaan välineistä, joilla se levitetään. Pohjameikin tekoon on monia välineitä sienistä ja sudeista omiin sormiin ja oman tapansa löytää vain kokeilemalla. 

Tähän asti olen suosinut the original beautyblenderiä, jolloin meikki levitetään kostutetun sienen avulla töpöttelemällä. Meikki levittyy nopeasti ja lopputulos on tasainen, sillä töpöttelyllä voide ikään kuin imeytetään ihoon. 
Olen kokeillut myös meikin levitystä tasaisella perussiveltimellä, josta luovuin hyvinkin pian, sillä lopputulos ei ollut tasainen ja kasvoihin jäi meikkiviiruja. 

Uusinta villitystä jännitin hieman, sillä kyseessä oli jälleen sivellin, jokseenkin erilainen kuitenkin. Kyseessä on Make Up Storen Foundation Brush 401, jonka synteettiset karvat ovat tiheässä ympyrän muodossa ja kärki on kauttaaltaan tasainen. Sivellin soveltuu nestemäisen, puuterimaisen sekä voidemaisen meikin levitykseen. 
Kokeilin sivellintä nestemäisen meikkivoiteen levitykseen ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Jälki oli kuulas ja tasainen eikä samaa aluetta tarvinnut käsitellä useaan otteeseen. Täysin oikeaa käyttötapaa en tiedä, mutta itse levitin meikkini pyörivin liikkein kasvoille. Meikkivoiteeni on ehkä hieman tyyriimpää sorttia ja kokeilun vuoksi harjoittelin siveltimen käyttöä myös L´oréalin meikkivoiteella eikä tulos ollut valitettavasti hyvä. Voi olla, että olen vielä harjoittelun tarpeessa tai sitten myös meikkivoiteella on merkityksensä ja vaikutus siveltimen toimintaan.

Jos kuitenkin olet kokeilunhaluinen ja kaipaat virkistystä rutiiniin, suosittelen kokeilemaan Make Up Storen Foundation Brushia nopean ja kuulaan meikkipohjan aikaansaamiseksi. 
 

   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!