24.9.2015

Vanhempi ja viisaampi
 ....ja hieman hitaampi. 
Haluan heti ensimmäiseksi pahoitella pientä taukoa blogin puolella. Viimeiset viikot ovat olleet kiireisiä ja upeita asioita täynnä. Olen keskittänyt energiani tulevaan, minkä johdosta valitettavasti blogi jäi hetkeksi taka-alalle. Nyt on kuitenkin aika palata normaaliin ja jatkaa kirjoittelua!

Tauon aikana minusta tuli siis vanhempi ja viisaampi, kuten kuvista (ei) huomaa. Viikonloppu oli juhlaa täynnä niin perheen kuin ystävien kera. Kahviteltiin ja herkuteltiin hulluttelua unohtamatta. Kuvaajankin täytyi useaan otteeseen käskeä pitää suu kiinni kuvia otettaessa, mutta eihän sitä ilolleen mitään mahda. Juhlat olivat juhlittavan oloiset eli rauhallista kotona oloa ja vieraiden kestittelyä. Vanhentumisen myötä tekeekin mieli kirjoittaa muutama asia elämästä ja kokemuksista, joista kaikki rikastuttavat. Niin hyvät kuin huonotkin kokemukset ovat loppujen lopuksi tärkeitä ja oleellisia henkilökohtaisessa kehityksessämme. Ne vahvistavat meitä ja avartavat maailmaamme siinä missä matkustaminenkin. Onnistumiset vievät meitä eteenpäin ja epäonnistumiset puolestaan muistuttavat, että asioiden eteen täytyy tehdä töitä. Mikään ei tule ilmaiseksi ja virheistä voi oppia. 
Vuosien varrella elämänviisauksia on tullut roppakaupalla ja yhtenä tärkeimmistä pidän sitä, ettei koskaan pidä luovuttaa, aina pitää mennä rohkeasti eteenpäin ja tarttua hienoihin tilaisuuksiin, joita elämä eteemme tuo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!