31.7.2015

Urheiluvaatteet...ovat olleet ahkerassa käytössä niin liikunnan kuin mukavuuden vuoksi. Ne ovat joustavia ja hengittäviä sekä antavat ryhtiä ja potkua liikuntaan. Itse suosin tyköistuvia urheiluvaatteita, jolloin liikkuvuus tuntuu ainankin ajatuksen tasolla paremmalta. 

Villeimmissä haaveissa käyttäisin tunnettujen brändien vaatteita, mutta todellisuus iskee hintoja katsellessa. Urheilukerrastoni koostuukin pääosin niistä vaatteista, joita H&M tarjoaa, joissa hinta-laatu -suhde on kohdillaan ja riittävät täysin minun urheilusuorituksiin. Materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia ja hengittäviä siinä missä kalliimmatkin. 
Ainoa missä en tingi ovat lenkkarit. Joka suuntaan sojottavat länkisääreni tarvitsevat tukevat kengät, jolloin virheaskelluskaan ei ole niin paha. Aloitin taannoin kevyen lenkkeilyn reippaan kävelyn sijaan, jolloin hyvien kenkien merkitys kasvaa. Lenkkeilyn aloitus ei ole niin helppoa miltä kuulostaa. 
En ole super urheilullinen tai missään nimessä minkään sortin ekspertti mitä liikuntaan ja kuntoiluun tulee, mutta niille ketkä suunnittelevat lenkkeilyn tai juoksun aloitusta suosittelen hyviä lenkkareita yhdistettynä kompressiosukkiin ja kenkien oikeaan sidontatapaan. Muutama viikko sitten seisoin posket punaisina kaupassa, kun vasta nyt vuosien jälkeen myyjän opastuksella tajusin mitä ne ihmeen ylimmääräiset reiät lenkkareiden varsissa ovat. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!