22.11.2018

Sensai 38°C - ripsivärien kulttituote?


Sensai brändinä on itselleni tuntemattomampi, enkä ole aiemmin tutustunut heidän tuotteisiinsa. 
Muistelen joskus kuulleeni kulttituotteeksikin tituleeratusta 38 -ripsiväristä tietämättä, että kyseessä oli Sensain tuote. Taika 38 takana ei myöskään avautunut silloin. 

Taannoin Sensai lanseerasi uuden ripsivärin, jolloin minäkin päädyin tutustumaan heidän valikoimaansa tarkemmin. 
Uutukainen lupailee tuuheutta ja pituutta ripsiin, hintaakin sillä on hieman enemmän kuin alkuperäisellä Sensai 38°C Silk Performance:lla.

Päädyin kuitenkin kokeilemaan sitä aitoa ja alkuperäistä selvittääkseni onko ripsiväri todellakin niin maaginen, kuin siitä puhutaan. Itselläni ongelmana on aina ollut valuva ripsiväri, joka ajautuu päivän mittaan alaluomille. Tämän vuoksi käytän aina vedenkestäviä versioita, jotka pysyvät säässä kuin säässä. Ongelma niidenkin kanssa on silti ollut valuminen, joka johtuu ihon rasvasta, ja tähän ongelmaan Sensai 38°C lupaili ratkaisua. 

Idea 38 takana on ripsivärin poistamisessa. 
Se lähtee vain 38 asteisessa vedessä, eikä esimerkiksi ihon rasva pääse valuttamaan sitä päivän mittaan.
Tällä kertaa mainoslupaus todellakin piti paikkansa, enkä ole kertaakaan joutunut korjailemaan ripsiväriä. 

Plussaa annan myös helposta poistamisesta. Tuote lähtee rakeina irti, kun hierot kevyesti ripsiä, eikä muita poistoaineita tarvita.

Miinuksena tuotteesta mainitsisin kuitenkin sen, ettei sillä saa aikaan näyttäviä ripsiä. Pituutta ja tuuheutta ei saa edes kerrostamalla.
Jos kuitenkin etsii ripsiväriä, joka antaa luonnollisen lopputuloksen ja pysyy läpi päivän, niin alkuperäinen Sensai 38 on ehdottomasti kokeilun väärti. 

Toisena miinuksena sanoisin tuotteen koon, joka on aavistuksen muita ripsiväriputkiloita pienempi (6ml). 

Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen ja ennen kaikkea sen pysyvyyteen. Hieman harmistuin pelkistetystä lopputuloksesta, mutta sen verran tärkeä tuotteen valumattomuus itselleni on, että haluan testata myöhemmin myös tuuheuttavan version. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!