28.8.2016

Loreal Extraordinary clay - savinaamio hiuksiinYksi markettien kuumimmista uutuuksista on Lorealin savinaamio hiuksiin. 
En ole itse törmännyt vastaavaan ja mielenkiinto tuotteeseen heräsikin välittömästi. 

Olen käyttänyt savinaamioita kasvoille jo vuosia, ja huomannut selkeän eron muihin naamioihin verrattuna. Puhdistus tapahtuu syvemmillä ihon tasoilla ja syväpuhdistus näkyy myös positiivisena lopputuloksena iholla. 
Odotin hiusnaamion toimivan samoin, ja pistinkin tuotteen koetukselle levittämällä sen hiuksiin, joihin olin käyttänyt niin kuivashampoota kuin hiuspuuteria. Tällä yhdistelmällä puhdistustuote saa olla aika jämerä, jotta ainejäämät lähtevät pois. 

Käyttö

Lorealin hyytelömäinen savinaamio levitetään hiuksen tyveen ennen niiden kastelua, ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Tämän jälkeen tuote huuhdellaan pois, ja hiukset pestään normaalisti. 

Kenelle

Tuote soveltuu erityisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Savinaamion puhdistavan ja tasapainottavan ominaisuuden myötä sanoisin tuotteen toimivan erinomaisesti myös niille, jotka käyttävät muotoilutuotteita, jolloin syväpuhdistus on välttämätön. 

Lopputulos

Olin positiivisesti yllättynyt jo savinaamion pesuvaiheessa, jolloin tyvi tuntui pehmeältä ja puhdistetulta. Savinaamio imi itseensä jo vaikutusvaiheessa kaikki hiuksiin laitetut tuotteet, jolloin pesuun riitti pieni määrä shampoota. 
Hinnallakaan tuotetta ei ole pilattu, ja sen saa mm. Citymarketista alle 5 eurolla.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tuotteeseen, ja haluaisinkin kokeilla samaan sarjaan kuuluvaa shampoota ja hoitoainetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!