4.6.2016

Markettien paras BB-voide


BB-voiteet rantautuivat Suomeen vuosia sitten, ja olin varma, että kyseessä on ohimenevä villitys. Taas yksi purnukka lisää, jolla ei ole sen suurempaa vaikutusta jo olemassa oleviin meikkiruutiineihin. 
En silti tietenkään voinut olla menemättä mukaan villitykseen ja kokeilin useampia BB-voiteita, ja petyin joka kerta. Ne peittivät samalla, kun ne kiillottivat, saivat silmät vuotamaan ja muuttivat ihon jos jonkin oranssin sävyiseksi. Erityisesti Lumene sai silmäni herkiksi, ja ne vuotivat aina, kun käytin heidän BB-voidettaan, ja tämän seurauksena luovuin BB-voiteista vuosiksi.

Taannoin ruokaostoksilla sorruin kuitenkin mainoksen ja -40 alennusprosentin uhriksi ja päädyin ostamaan L´oréalin Nude Magic BB- ja CC-voiteen. Tiesin jo entuudestaan, että pidin kokeilukautenani kyseisen merkin tuotteesta eniten, joten toiveeni heräsi uudistetun sisällön myötä. 
Vihreään CC-voiteeseen päädyin sen punaisuutta taittavan ominaisuuden vuoksi ja BB-voiteeseen, koska halusin antaa sille vielä mahdollisuuden. 

CC-voide on kirjaimellisesti vihreä, mutta muuttuu nopeasti ihon väriseksi sen "älykkäiden pigmenttikapseleiden" ansiosta. Tuote ei lupaa imitoida käyttäjän ihon väriä, vaan muuttuu kevyeksi meikkivoiteeksi iholla. Se häivytti kasvojeni punaisuutta, mutta samalla se värjäytyi omaan vaaleaan hipiääni hieman liian tummaksi. Ruskettuneelle, punakalle ja hyväkuntoiselle iholle tuote olisi varmasti toiminut paremmin.Hitiksi ja totaaliseksi yllättäjäksi sen sijaan nousi L´oréalin BB-voide. Tuotetta oli uudistettu ja vaaleinta sävyä muokattu entistä vaaleammaksi, jotta se soveltuisi myös kalkkilaivan kapteeneille. Voide sisältää myös "älykkäitä pigmenttikapseleita", SK 20 ja kosteuttavia ominaisuuksia. Levittäessä tuote on valkoista, mutta sulautuu nopeasti käyttäjän ihon sävyiseksi.
Tämän tuotteen suhteen olen täysin myyty. Väri ei tummentunut omaa sävyäni tummemmaksi vaan peitti tarvittavat alueet ja näytti luonnolliselta ihollani. Ylläolevassa kuvassa olen laittanut vielä meikkivoiteen päälle, jota tarvitsin poikkeuksellisesti hyvin vähän pohjalla olevan BB-voiteen ansiosta. 
Jos iho on suhtalaisen virheetön ja haluaa kevyen peiton tasaisen sävyn aikaansaamiseksi on tämä BB-voide täydellinen siihen tarkoitukseen. 
Tuote soveltuu erinomaisesti meikkivoiteen alle, jolloin muuta pakkelia tarvitaan minimaalisesti tai käytettäväksi pelkästään sellaisenaan puuterilla kiinnitettynä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!