30.9.2015

Kampaamotuotteet - TIGIOlen jo vuosia sinnikkäästi inttänyt etten huomaa kampaamo- ja markettituotteiden eroa. Tämän johdosta olen yleensä marssinut suoraan ruokakauppaan shamppoo-ostoksille ja valinnut sen mukavan 2,95 euron purnukan 30 euron kampaamotuotteen sijaan. Muutama viikko sitten, kiitos sinnikkään luottokampaajan lukuisien vihjailujen johdosta päätin kokeilla TIGI:n tuotteita, jotka tosin nekin piti hakea ruokakaupasta, koska kaupanpäällisinä sai bonukset.

Myönnän huomanneeni hiusten kammattavuuden parantuneen ja laadun pehmentyneen. Kiiltoa on tullut lisää ja kampaaja oli myös siinä oikeassa, ettei kampaamotuotteita tarvitse laittaa litra tolkulla päähän, kuten yleensä markettien hyllyiltä ostettujen tuotteiden kanssa käy. 
Valitsemani sarja soveltuu vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Huomaan eron entiseen ja pörröisyyden vähentyneen. Jatkuva raidoittelu ja värjääminen kuluttaa ja kuivattaa hiusta, jolloin onkin hyvä valita tuote, joka vahvistaa ja ravitsee kärsineitä hiussuortuvia. Koostumus on ihanan täyteläinen ja tuoksu sitäkin suloisempi. 
Hiukset ovat kuitenkin mielestäni naisen kruunu, joten ehkä niistä ei kannata tinkiä.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!