10.8.2015

L´oréal Makeup Genius - hauskaa hömppääEikö meikkaaminen luonnistu? Ovatko rajaukset vinossa ja huulipuna jännittää? 
Vastaus ongelmaan on uusi Makeup Genius puhelinsovellus! 

Kyseessä on meikkisovellus, jonka avulla skannaat kasvosi ja tämän jälkeen voit kokeilla itsellesi eri meikkityylejä. Valittavana ovat valmiit lookit tai vaihtoehtoisesti voit luoda oman lookkisi valitsemalla L´oréalin meikkitarjonnasta mieluisimmat tuotteet. 

Sanoisinko, että kyseessä on hauskaa hömppää tarjoava sovellus. Toisaalta sovellusta voi pitää täytenä turhamaisuutena, mutta toisaalta kyllä se jotain tarjoaakin. 
Jos et ole meikkiguru, kuten minä en ole, niin sovellus tarjoaa mahdolisuuden nähdä itsensä täyteen tällinkiin meikattuna. Samalla näet myös mikä itsellesi sopii ja mikä ei. 
Kaikki sävyt eivät sovi kaikille tai saatat vierastaa jotain väriä huulissa, poskilla tai luomissa. Sovelluksen avulla voit kokeilla mikä toimii ja mikä ei ilman ostopakkoa. 

Sovellus toimii parhaiten meikkaamattomilla kasvoilla. Itselläni on kuvissa pohjameikki eli pelkkä meikkivoide ja kulmat olen itse viimeistellyt. Sovelluksen avulla olen lisännyt itselleni huuli- ja poskipunan sekä koko silmämeikin.  

Ja ei - en ottanut itseäni kovin vakavasti näitä kuvia otettaessa, kaiken ei tarvitse olla niin totista - huumorilla ja hulluttelulla eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!