23.8.2015

Kodin pienet sisustuselementitSisustajana olen minimalisti ja suosin puhtaita ja selkeitä pintoja. 
Kotini on vaalea ja huoneet noudattavat johdonmukaisesti samaa tyyliä, jolloin kokonaisuus on rauhallinen.  
Pöydät ja lipastot jäävät kuitenkin sellaisinaan helposti paljaan ja persoonattoman näköisiksi, jolloin pienet yksityiskohdat aikaansaavatkin kaivattua piristystä. Vaihtelen toisinaan sisustuselementtejä vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan. Myös tuliaisina saadut tai omilta matkoilta ostetut esineet pääsevät vuorotellen näytille. Uusin ihastukseni onkin tuliaisena saatu Kählerin tuikkutalo, jonka muotoilijoina ovat kaksi naista Becker&Bache. Taloja on useita malleja ja niistä voi muodostaa oman tuikkukylän lipaston päälle.  


 Amsterdamista ostetut puukengät ovat puolestaan muisto menneiltä vuosilta ja tapanani onkin ollut ostaa ulkomailta, jotain mikä on ominaista kyseiselle maalle ja mieluiten käsityönä tehtyä. 


Söpöt maustesirottimet ovat vaihdellen käytössä tai osana sisustusta.
 

Vaaleaan eteiseen tuo piristystä puolestaan kuvioitu matto, johon ihastuin heti ensisilmäyksellä.
Onko teillä rakkaita esineitä, joista ette luopuisi tai elementtejä, jotka vievät sisustuksen uusiin ulottuvuuksiin?2 kommenttia:

 1. On monia matkoilta tuotuja juttuja, joista osa on kyllä joutunut väistymään tilan puutteen takia. Nyt tärkeimmät ovat Malesiasta tuodut kirahvit sekä Aarikan kynttilänjalat, joista tykkään muuten vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Hannariina!
   Voin kuvitella, että kirahvit sisustuselementteinä ovat upean näköisiä!
   Tilanpuute on useimmin juurikin se ikävä ongelma, jolloin kaikki kaapin ihanuudet ei pääse esille. Täytyy siis vuorotella esillepanoja :)

   Poista

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!