19.8.2015

Helpot ja nopeat pizzaleivät



Herkulliset pizzaleivät syntyvät kädenkäänteessä nälän yllättäessä. Raaka-aineet eivät ole kummoiset ja useimmiten ainekset löytyvätkin kaapeista jo valmiina. 

Näinkään yksinkertaista reseptiä en olisi itse keksinyt ellei ystäväni olisi aikoinaan tarjoillut näitä herkkuleipiä, jotka täyttävät mahan ja maistuvat makoisilta iltaruuan loistaessa poissaolollaan.


Tarvitset:


- ruisleipää

- ketsuppia ja tomaattipyrettä

- punasipulia

- kirsikkatomaatteja

- pizzamaustetta

- meetvurstia tai muuta makkaraa (itse käytän ohuen ohutta ultrakevyttä meetvurstia)

- juustoraastetta



Valmistus:


1. laita uuni 200 asteeseen

2. levitä ruisleivät pellille

3. levitä leipien päälle tasaisesti ketsuppia ja pyrettä

4. levitä viipaloidut kirsikkatomaatit leiville (yleensä 1kpl / leipä riittää)

5. lisää kuutioitua sipulia oman maun mukaan

6. lisää pizzamauste

7. levitä suikaloidut meetvurstipalat 

8. lisää lopuksi juustoraaste


Paista uunissa kunnes juusto on sulanut ja kauniin kullanruskea. Valmistusaika kokonaisuudessaan on noin 20 min. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!