13.7.2015

Maybelline gel eyelinerSilmärajauksien tekeminen vaatii harjoittelua ja oikeat välineet. Symmetrisyys ja tarkkojen linjojen vetäminen ei ole niin helppoa kuin mainokset antavat ymmärtää. Tarvitaan hyvä tuote ja vakaa käsi, jotta rajauksista tulisi kissamaisen esteettisiä. 

Yksi parhaimmaista ja kestävimmistä tuotteista on ehdottomasti Maybellinen uutuus gel eyeliner. Pakkauksen mukana tulee rajauskynä kahdella eri päällä sekä itse geeli. Rajauskynän toisella puolella saa todella tarkan ja ohuen rajauksen ja toisella puolestaan utuisen lookin.

Levittäminen on helppoa ja toisinaan rajauksen saa aikaan jo yhdellä vedolla. Väriä ei kannata ottaa liikaa kerralla vaan kevyt sutaisu geelissä riittää.  
Vähäinen geelin tarve ja kannellinen purkki takaavat myös tuotteen pitkäkestoisuuden, uutta ei tarvitse olla heti ostamassa. Rajauksen säilyvyys silmissä on myös erinomainen, tuote lupaa 24h kestävyyden, mitä ei tietenkään suorilta käsin kannata uskoa. Kuitenkin tihkusaateessa seisoneena voin todeta, että rajaukset pysyivät täydellisinä ja ehkä siinä vedenkestävässä lupauksessa onkin perää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!