7.7.2015

Hyvä fiilis!Kaikilla meillä on hyvät ja huonot päivämme, rullaamme pitkin ylä- ja alamäkiä sekä kohtaamme haasteita ja onnistumisia. Menestykset ja menetykset kuuluvat elämäämme siinä missä onni ja onnistumiset. 

Meillä on erilaisia tavoitteita niin työelämässä kuin siviilissä, onnellisuuden avaimia on erilaisia - toisille raha ja rikkaudet, toisille yhdessäolo läheisten kanssa. 

Elämä ei ole aina reilua eikä kohtele meitä tasa-arvoisesti. Toisille suodaan kaikki ja toisilta viedään kaikki. Jokainen meistä on varmasti kokenut, kun matto vedetään jalkojen alta tai, kun maa vajoaa elämän ympäriltä. Uskon selvitymisen avaimen olevan tavassa, millä ja miten reagoimme uusiin tilanteisiin.

Pohdin usein näitä asioita, kun kohtaan haasteita tai vaikeita tilanteita. Toisinaan nämä myös putkahtavat esiin perheen sisäisissä keskusteluissa tai kahvihetkellä ystävien kesken. Mielestäni on mielenkiintoista kuulla muiden kantoja näihin aiheisiin ja kuulla miten he reagoivat muuttuviin tilanteisiin tai miten he ovat kääntäneet epäonnen onneksi. Juuri ne hetket ovat oiva voimanlähde ja kannustus mennä aina eteenpäin ja nähdä valo tunnelin päässä. 

Mitään dramatiikkaa ei tämän päivän kirjoitukseen liity. Olen täysin relaxantti lomalainen, joka on viettänyt ihania yhteisiä päiviä perheen ja ystävien kesken. Herkutellut ja nauttinut. Toisinaan on hyvä pohtia hieman syvällisempiä asioita, inspiroitua ja kerätä voimavaroja vaikka kaikki onkin hyvin. 

Vietin taannoin viikon yksikseni omasta seurasta nauttien. Harjoittelin kauko-ohjauksella kuvien ottamista ja plörinäksihän se meni, mutta hauskaa oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!