14.6.2015

Seilori ja Chino kohtasivat
Kesän lempivaatteisiini kuuluvat ehdottomasti rennot chinot, seilorihenkiset paidat ja valkoiset tennarit. Ne ovat mielestäni pettämätön yhdistelmä ja kokonaisuutena helposti muokattavissa. Kelloa, vyötä ja korviksia vaihtamalla saa kokonaisuudesta rennon vapaa-ajan tyylin tai töihin sopivan konservatiivisemman. 
Postauksesta sen verran, että kuten olette huomanneet, asukuvia ei blogissani ole ennen nähty ja tämä on ensimmäinen laatuaan. Olen tarkoituksella jättänyt ne pois, sillä en itse miellä blogiani tai tyyliäni muotimaailman huipuksi. Vaihtelun ja ideoiden tarjoamisen vuoksi halusin kuitenkin kokeilla asukuvausta. 
Mitä mieltä olette, haluatteko nähdä toisinaan asukuvia vai jätänkö ne suosiolla pois?  

Aurinkoista sunnuntaita!


4 kommenttia:

 1. Lisää vaan kuvia :) Nuo kuvat on tosi hienoja olleet kaikissa postauksissasi! Miten saatkin niistä noin "valkoisia"? Itse en noin hyvää taustaa kotoa löydä :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Hannariina! Taustana on muuton yhteydessä valkoiseksi maalattu seinä ja kuvaushetken valitsen aina auringon sijainnin mukaan. Kuvaushetkellä aurinko paistaa suoraan verhojen läpi ja tuo valoisuutta huoneeseen. Järjestelmäkamerassa on myös mahdollisuus vaikuttaa kuvan valoisuuteen.

  VastaaPoista
 3. Pirre00:17

  Laita ihmeessä lisää asukuvia...kivalta näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Pirre, otetaan asukuvat käyttöön!

   Poista

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!