12.6.2015

iWhite Instant - valkoiset hampaatValkoiset helmet suussa ovat varmasti jokaisen toive. Kahvi ja muut herkut värjäävät hampaita kuitenkin säännöllisesti ja valkoisen kiillon ylläpito on vaikeaa. Markkinoilla onkin jos jonkin moista valkaisua tarjolla, toiset tehokkaita, toiset lumetta. Ehkä yleisin valkaisukeino onkin ostaa valkaiseva hammastahna, joista parhaimmat tulokset olen saanut Oral -B 3D whitilla. 

Kokeilunhaluisuuttani päädyin kuitenkin ostamaan apteekeissa myytävän iWhite Instant -sarjan ja koukussa ollaan. Hammastahnoista saa vain murto-osan tuloksista ja halusin edes kerran kokeilla jotain täysin uutta lähestymistapaa, joka ei tee lovea lompakkoon. 
Valkaisevan hammastahnan ja suuveden ostin Yliopiston apteekista ja käytän molempia aamuin illoin. Olen ollut molempiin tyytyväinen ja säännöllisessä käytössä näen myös tulokset nopesti. Erityisesti suuvesi on ollut positiivinen yllätys. Hammastahnan makuun sen sijaan olisi voitu satsata lääkemaun sijaan. 

Valkaisumuotit ovat apteekissa aika kalliita, joten omani tilasin Beautybaystä huomattavasti halvemmalla. Muotteja tulee pakkauksen mukana 10 ja plussaa pakkauksissa on, että ne ovat täysin käyttövalmiit ilman minkäänlaista esivalmistelua. Geeli on valmiina muotissa ja muotti laitetaan sellaisenaan suuhun ja annetaan vaikuttaa 20 minuutin ajan. 
Tuotetta suositellaan käytettävän ensimmäisellä kokeilulla viitenä päivänä, jonka jälkeen aina tarvittaessa. Itse käytän muotteja silloin, kun haluan pikavalkaisun. 
Muotti istuu hyvin hampaisiin ja pysyy paikallaan koko valkaisun ajan. Vielä en ole täysin vakuuttunut valkaisun tehosta sillä muottia asetellessa saa katsoa tarkkaan, että geeli levittyy varmasti hampaiden ympärille. Jos haluat kokeilla jotain näistä tuotteista, suosittelen kokeilemaan hammastahnaa ja suuvettä. 
Toisille hampaiden valkaisu on ehkä turhamaisuutta, toisille välttämättömyys. Jokaisen hampaat ovat erilaiset ja eriväriset. itse valkaisen, koska hymyilen paljon ja, kun nauran niin nauran hampaat vilkkuen. Valkoinen hymy punahuulilla on aika kiva näky!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!