31.5.2015

Rio Sonicleanse

Puhdistan kasvoni joka ilta vaikka takana olisikin meikitön päivä. Innostun helposti uusista tuotteista ja tavoista hoitaa kasvoja, minkä johdosta ihonhoitorutiinini vaihtelevatkin usein. Tällä tavalla pidän myös yllä kiinnostustani ihonhoitoon ja sen säännölliseen hoitamiseen.

Uusimpana tuotteena olen ostanut Rio Sonicleanse -kasvoharjan, joka kuorii, puhdistaa ja silottaa. Laitteen mukana tulee laturi, joka toimii myös harjan telineenä sekä kaksi vaihtoharjaa, joista pehmeä harjasosa syväpuhdistaa ja kuorii kasvot, super soft -vaihtoharja on puolestaan hellempi ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Valittavana on myös kaksi eri tehokkuutta - korkeatehoinen ja matalatehoinen ohjelma. Suosittelen aloittamaan matalatehoisella ohjelmalla, jotta harja tulisi tutuksi eikä tunnu liian kovakouraiselta iholla. Herkälle ihotyypille suosittelen laittamaan suoraan super soft -harjan ja matalatehoisen ohjelman. 

Kasvoharjaa liikutellaan pyörivin liikkein 20 sekunnin ajan hoitoalueella, aloittaen otsasta, josta siirrytään nenään ja leukaan ja lopuksi poskiin. Laite piippaa aina 20 sekunnin välein, joten laitetta ei tarvitse käyttää sekuntikello kädessä. Suositusaikaa ei pidä ylittää, 20 sekuntia riittää hyvin kunkin alueen puhdistukseen. 

Suosittelen poistamaan kasvomeikin edes osittain ennen harjan käyttöä. Se ei varsinaisesti ole tarkoitettu meikin poistoon vaan ihonhoitoon. Kasvoharja hoitaa ja kuorii parhaiten, kun se on suoraan ihokosketuksessa meikkikerroksen sijaan. 
Itse poistan meikin ensin, jonka jälkeen kastelen kasvot ja levitän puhdistusmaidon, jonka päällä liikutan harjaa. Mielestäni puhdistusmaito toimii harjan kanssa parhaiten, sillä se on paksumpaa koostumukseltaan kuin geeli. Tällöin myöskään harjaus ei tunnu liian kovakouraiselta. 

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen ja iho todella tuntuu syväpuhdistetulta käytön jälkeen! Plussana mainitsisin kaksi eri tehokkuuttaa ja harjaa, jolloin laite soveltuu lähes kaikille ihotyypeille.
Miinuksena sanoisin metelin, jota harja pitää piipatessaan ja ollessaan käytössä. Ei se hirveä metakka ole, mutta ehkä volyymiä voisi saada edes hieman alas. 
Toisena miinuksena sanoisin sen, ettei ohjeissa mainittu enempää tietoa ensimmäisestä käyttökerrasta, joten kirjoitan sen tähän. Suosittelen käyttämään ensimmäisellä kerralla super soft -harjaa matalatehoisella ohjelmalla. Noudata 20 sekunnin ohjetta. 
Itse kokeilin laitetta ensimmäisen kerran syväpuhdistavalla harjalla täydellä teholla. Harja tuntui turhan kovalta ja kuivatti ihoa. 

Harjan käytön oppii kuitenkin nopeasti ja löytämään itselle sopivan harjan ja ohjelman. Pehmää syväpuhdistavaa harjaa voi käyttää vaikka kerran viikossa ja muutoin super soft -harjaa. Ihoa ei tarvitse syväpuhdistaa joka päivä.  Rio Sonicleanse - Citymarket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!