6.5.2015

Boheemit kevätkynnetTalven jälkeen on aika jättää tummanpuhuvat lakat pussiin ja kaivaa kirkkaimmat tähdet esiin. Pastelli- ja neonvärien kirjo on laaja ja ne kuuluvatkin ehdottomasti omiin suosikkeihini. 
Lakkojen lisäksi kynsiä voi piristää erilaisilla koristeilla, tarroilla tai omilla koristemaalailuilla. Itse pidän suhteellisen simppelistä tyylistä, jolloin yksi sormi per käsi saattaa saada koristeluja osakseen. Tällöin koristelut pääsevät myös paremmin oikeuksiinsa eivätkä huku massaan.    Pirteät kevätkynnet syntyvät helposti ja pienellä vaivalla:

1. Viilaa kynnet ja työstä kynsinauhat siisteiksi kynsinauhaveitsellä (veitsi on todella hyvä!)

2. Levitä kerros väritöntä lakkaa, jolloin vältyt kynsien värjäytymiseltä

3. Levitä kaksi kerrosta valitsemaasi kynsilakkaa, näin saat täydellisen peittävyyden ja värikin pääsee oikeuksiinsa. Kuvassa Mavalan Toulouse nro. 52  

4. Koristele kaikki tai osa sormista. Omassa nimettömässäni käytin Sally Hansenin  kynsitarroja. Pakkauksessa on useita kokoja, jolloin jokaiseen sormeen löytyy helposti sopivin. Tarrat kiinnitetään suoraan kynteen ja venytetään rypyt pois. Ylijäämä viilataan  kynnen kärkeä vasten jolloin sen saa repäistyä siistiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ideoita tai ajatuksia? Ilahdun jaetuista mietteistä ja luen niitä mielelläni!